خدمت طراحی پرایمر و پروب دنازیست
در واکنش های مختلف تکثیر یا پلی مریزاسیون DNA از جمله PCR، qPCR، RT-qPCR، و isothermal amplification از پرایمر و پروب استفاده میشود. طراحی دقیق و هدفمند پرایمر میتواند تعیین کننده ویژگی، حساسیت، و کارآیی واکنش باشد و لذا در موفقیت آزمایشهای مبتنی بر پلیمریزاسیون تاثیر بسزایی داشته باشد. برای طراحی دقیق پرایمر و پروب لازم است هدف آزمایش، نوع مولکول هدف و فراوانی آن در نمونه مورد مطالعه، نوع واکنش پلی مریزاسیون مد نظر، و دقت مورد نیاز گزارش نهایی همگی در نظر گرفته شوند. بدین منظور لازم است از وبسایتهای متعدد و نرم افزارهای متناسب برای طراحی بهره برد.
محققین این شرکت با سالها تجربه موفق در این زمینه میتوانند خدمات طراحی پرایمر و پروب را طوری انجام دهند که سریعتر به پاسخ موفق و اختصاصی در آزمایشگاه منجر شود و لذا از صرف وقت طولانی و هزینه گزاف اجنتاب شود.
بعضی از نکاتی که در طراحی ما مورد توجه خاص می باشند عبارتند از:
- هدف اصلی آزمایش؛
- کمی یا کیفی بودن گزارش نهایی و دقت مورد نیاز؛
- اختصاصی بودن پرایمر و پروبهای طراحی شده برای ژن هدف؛
- امکان اتصال پرایمر و پروبهای طراحی شده به نواحی از ژنوم که غیر اختصاصی هستند؛
- امکان اتصال پرایمر و پروبهای طراحی شده به ترانسکریپتهایی که نمیبایست تارگت شوند؛
- اتصال پرایمرها به اگزون های متفاوت با فاصله اینترونی مناسب برای مواردی که بیان یک ترانسکریپت هدف آزمایش است
- امکان طراحی پرایمرهای سازگار در یک واکنش با هدف مولتی پلکس PCR؛
- اتصال پرایمرها به نواحی نزدیک به انتهای '3 برای مواردی که بیان یک ترانسکریپت هدف آزمایش است و روش تولید cDNA با استفاده از Oligo-dT18 است؛
- امکان طراحی پرایمرهای بهینه برای انجام کلونینگ مولکولی؛
- ساختار مناسب پرایمرها و بررسی امکان تشکیل ساختارهای نامناسب در داخل یک پرایمر یا اتصالات بین پرایمری (primer dimer-self dimer-hetero dimer).
برای پر کردن فرم سفارش طراحی پرایمر، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. (اگر حساب کاربری ندارید، یکی بسازید)
راهنمای سفارش طراحی پرایمر و پروب
در پایگاه داده NCBI برای هر ژن، ژنوم، یا ترانسکریپت انواع مختلفی از سکانسها وجود دارند. این که محقق با نحوه نامگذاری توالیها آشنا باشد و بداند که کدام توالی هدف اصلی آزمایش میباشد بسیار حیاتی است.
در پایگاه داده NCBI، پیشوندهای _NC و _NG به توالیهای ژنومیک طبقهبندی شده و اصلاح شده اختصاص داده میشوند، در حالی که پیشوندهای _NW و _NT به توالیهای ژنومیک تهیه شده به طور خودکار تعلق میگیرند. پیشوند _NM به توالیهای طبقه بندی شده و اصلاح شده mRNA و پیشوند _XM به توالیهای RNA تهیه شده به طور خودکار تعلق دارد. بنابراین اگر هدف آزمایش بررسی بیان یک ترانسکریپت باشد، توالیهای با پیشوند _NM از اعتبار و صحت بیشتری نسبت به توالی های دارای پیشوند _XM خواهند بود. برای بررسی بیان یک ترانسکریپت هم چنین لازم است مشخص شود که در سلول یا بافت هدف، انواع مشابه و متفاوتی از یک نوع ترانسکریپت یا واریانتهای اسپلایسینگ وجود دارند یا خیر. به علاوه آزمایش بایستی طوری طراحی شود که سودوژنهای مشابه را تکثیر نکند.
- هر سوال یا مشکلی داشتید، از طریق راههای ارتباطی در صفحه تماس با دنازیست، با کارشناسان بخش فروش و پشتیبانی در میان بگذارید.